Sluitingsdatum:

0Dagen

0Uren

0Minuten

EN
Groenedijk 6 414
1487 ME
Oost-Graftdijk
Vraagprijs: € 359.000 K.K.

Welkom op het Biedformulier. Deze woning wordt verkocht via de methode 'Regulier Bieden'. Voor de werking van deze methode en alle spelregels kun je de volgende webpagina raadplegen

Belangrijke documenten

Voordat je gaat bieden, kan je alle belangrijke informatie over de woning terugvinden in de Dataroom. Het is raadzaam om de stukken goed door te nemen als onderdeel van je onderzoeksplicht.

Jouw contactgegevens

Als eerste stap deel je hieronder jouw contactgegevens.

Het bod

De tweede stap is het specificeren van jouw bod.

Beschik je over een verklaring van een financieel of hypotheekadviseur, upload deze dan hieronder.

Financieel voorbehoud

Dankzij een financieel voorbehoud kan jij de koop kosteloos ontbinden als het niet lukt om (tijdig) de financiering voor deze woning rond te krijgen.

Bouwtechnische keuring

Door een bouwtechnische keuring als voorbehoud op te nemen, kan eventueel de koop ontbonden worden als er onverwachtse (hoge) kosten naar voren komen.

Verkoop eigen woning

Het voorbehoud verkoop eigen woning geeft de koper de mogelijkheid om binnen afgesproken voorwaarden de eigen woning eerst te verkopen. Lukt dit niet, dan kan de koop ontbonden worden.

Roerende zaken ter overname overkopen?

Aanvullend op het bod, kan hieronder aangeven of je roerende zaken van de verkoper wenst over te nemen. In de Lijst van Zaken is terug te vinden welke roerende zaken ter overname worden aangeboden.

Voorkeur overdrachtsdatum

Geef hieronder de voorkeur op voor de overdrachtsdatum van deze woning. Voorkeur verkoper: in overleg

Zo snel mogelijkIn overlegEen specifieke datum

Geldigheidsduur van jouw bod

Optioneel kan je een geldigheidsduur opgeven voor jouw bod. Hiermee maak je kenbaar dat jouw bod kan vervallen na een bepaalde datum en tijd.

Bericht aan de verkopers

Hieronder kan jij een persoonlijk bericht achterlaten aan de verkopers. Dit bericht wordt niet gedeeld in het Biedlogboek.

Let op: deel zo veel mogelijk informatie via 'Jouw bod'. Onderhandse bedragen, afspraken en externe links zijn niet toegestaan.

Ik ben bekend met de inhoud van de Dataroom en heb deze gecontroleerd als onderdeel van mijn onderzoeksplicht.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden